OLTACILARDER 6. Kuruluş Yıl Dönümü

OLTACILARDER Ailesi olarak kuruluş tarihimiz olan 20 Ocak 2009' dan bu yana

hep birlikte olmanın heyecanını gururla yaşıyoruz.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan amatör ve sportif olta balıkçılığının önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan derneğimiz, yapmış olduğu faaliyetler bütününde dinamik yapısıyla her zaman toplumun ihtiyaç duyduğu doğayla bütünleşme duygusunu doğru ve güvenilir şekilde yaşatmaya çalışmıştır.

Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği'nin 6. Yaşını bu yıl da kuruluşumuza değer katan konuklarımızla beraber kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yıllar önce tohumlarını attığımız çalışmalarımıza başlamanın ne kadar doğru bir adım olduğunu bir kez daha görmek büyük ailemizin yanında çevreye duyarlı her birey için fark yaratacak yeni faaliyetler ve etkinlikler planlamanın gerekliliğini göstermiş ve bu yolda önümüzü aydınlatmaktadır.

OLTACILARDER Ailesi olarak kuruluş tarihimiz olan 20 Ocak 2009' dan bu yana

hep birlikte olmanın heyecanını gururla yaşıyoruz.

Bu güzide günde omuzumuzda her daim desteklerini hissettiğimiz OLTACILARDER üyelerimiz, misafirlerimiz ve aileleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Avcılık Ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kontrol Grup Sorumlumuz (Şube Müdürü) Sayın Yaşar KAYABAŞI, Avcılık Düzenlemeleri Grup Sorumlumuz Sayın Mahmut AKYÜREK ile Avcılık Ve Kontrol Daire Başkanlığı Mühendislerimizden Sayın R.Melda AKGÜNDÜZ ile Sayın Hamdi ARPA nezdinde tüm BSGM teşkilatına,

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanlığı, Su Ürünleri Araştırmaları Çalışma Grubu personeli Hacer AKYÜREK Hanımefendi nezdinde tüm TAGEM teşkilatına,

İç Anadolu Avcılar Federasyonu Halkla İlişkiler ve Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Sayın Hüseyin ÜLKER,

Pursaklar Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan ÇETİNER,

Ailemizi en güzel şekilde ağırlayan Kent Otel yöneticileri ve çalışanları, Sunuculuğumuzu yapan ve bizi tüm samimiyetiyle destekleyen N.Tansel AKŞİT ile çeşitli sebeplerden dolayı aramızda bulunamasalar da telefon, faks ve maille bizlere ulaşan gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Saygı ve selamlarımızla.

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu

Konuklarımız masalarına geçtikten hemen sonra başlayan kuruluş yıldönümü programımızın sunuculuğun derneğimiz üyesi

Sn. N.Tansel AKŞİT üstlenmiş ve açılış konuşmasını takiben Genel Sekreterimiz A.Engin ÇELEBİ geçmiş yıllardan bu güne yapılan faaliyetler ile bu yıl yapacağımız etkinliklerle ilgili kısa bir sunum yapmıştır. Ardından Konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız M.Serkan İNANÇ ise konuşmasında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren samimi bir konuşma yapmıştır.